LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
Novinka charm

Novinka charm

přidáno 02.09.2018 12:28:26      

Vážení distributoři,

představujeme Vám novou řadu "Charm Collection" od TianDe, která se už brzy objeví v našem servisním centru TianDe.


Krém-sérum na oční víčka na vrásky
 

Věk ženy jako první prozrazují vrásky okolo očí. U někoho se objevují ve věku 25 let, u někoho okolo 35 let nebo i později. Jejich objevení hodně souvisí i s mimickou aktivitou, při úsměvu se nejprve okolo očí rozbíhá drobná pavučinka a s přibývajícím věkem se tato kresba stává stále výraznější.

Krém-sérum na oční víčka na vrásky bojuje proti stárnutí pleti na všech frontách! Zvyšuje turgor a elasticitu pokožky očních víček, napomáhá snižovat intenzitu vrásek, výtečně hydratuje. S ní můžete zapomenout na takovou nepříjemnost, jakou jsou oteklé oči. Těšte se ze svého svěžího a mladistvého pohledu!

Kód: 15801


Pleťový krém “Koncentrát krásy”
 

Ještě jedním problémem, se kterým se setkává většina žen po pětačtyřicítce, je ztráta pevnosti obličejových kontur. Mimické svalstvo ztrácí tonus a vlivem tíhy tkání povadá.
Díky inovovanému složení vám krém „Koncentrát krásy“ pomůže snížit hloubku a množství vrásek, navrátí obličejovým konturám původní jas a pevnost a dodá pleti pružnost.
Pravidelné používání krému přináší vynikající výsledky: problémové zóny na čele a okolo rtů se vypínají, kontury brady se stávají jasnějšími. Pokožka již více nevypadá povadle, její tonus se znatelně zvyšuje. Obličej působí mladistvěji. Vyzařujete svěžest a krásu!

Kód: 15802


Pleťový krém-gel “Aquaterapie”
 

Čím jsou známy francouzské Alpy? Drahými lyžařskými rezorty, pohodlnými horskými chatami a … věčnými ledovci, které jsou nezřídka staré tisíce let. Základem krému TianDe je ta nejčistší voda z ledovce Argentiere doplněná o aktivní složky. Výsledkem je ideální produkt pro maximální hydrataci.

Pleťový krém „Aquaterapie“ je vhodný pro dámy jakéhokoliv věku. Pokud vaše pleť vypadá povadle, suše a bez života, dodejte jí ledovcovou vodu. Uvidíte výrazný rozdíl. Rozlučte se s pocitem pnutí a suchosti. Díky vlastnostem ledovcové vody a dalších aktivních složek krému pokožka získá maximální hydrataci.

„Aquaterapie“ pomůže obnovit optimální rovnováhu vody v pokožce, zjemní vrásky a dodá pleti ideální svěžest a jemnost.

Kód: 15803

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz