DÁREK navíc při nákupu nad 20 bodů!
Příčina vypadávání vlasů u žen

Příčina vypadávání vlasů u žen

Už jste si všimli, že ztrácíte více vlasů, než je obvyklé? Najdete po ránu chomáčky vlasů na polštáři nebo je vyčesáváte z kartáče ve větším množství než kdy předtím? Vypadávání vlasů může být alarmující a mnoho žen si myslí, že je to nezvratné.

Ale nebojte se! Vypadávání vlasů je častější než si myslíme a jeho příčiny mohou být různé, od stresu přes hormonální změny až po nedostatek živin. Nejlepší zprávou je, že v mnoha případech lze vypadávání vlasů zpomalit nebo dokonce zvrátit.

Abyste svým vlasům poskytli nejlepší možnou péči, začněte používat šampon na padající vlasy (420 ml) – Silné a husté vlasy. Tento produkt je speciálně formulován tak, aby zastavoval a předcházel předčasnému vypadávání vlasů, zvyšoval průtok krve v místech vypadávání a obnovoval minerální a vitamínovou rovnováhu. 

Klíčové složky jako andělika, ženšen pravý, libeček, rehmanie a truskavec ptačí nejenže posilují kořínky, ale také zlepšují strukturu vlasů a zvyšují jejich lesk. Jejich synergické působení stimuluje vlasové folikuly a zlepšuje mikrocirkulaci ve vlasech.

Nezapomeňte tento šampon kombinovat s balzámem na padající vlasy (500g) pro maximální efekt. Stejně jako šampon, i balzám obsahuje aktivní složky, které obnovují přirozený růstový mechanismus vlasů a zlepšují jejich strukturu po celé délce.

Samozřejmě, vypadávání vlasů může mít mnoho příčin a není vhodné se spoléhat pouze na jedno řešení. Kromě používání těchto produktů doporučujeme konzultovat trichologa nebo dermatologa, aby identifikoval konkrétní příčinu vašeho problému a doporučil cílenou léčbu. Produkty na vlasy jsou skvělou možností, jak posílit vlasy zvenku, ale nezapomínejte na kompletní péči zahrnující správnou stravu a životní styl.

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz