LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
Hloubkově čistící šampón

Hloubkově čistící šampón

Vždycky jsem si myslela, že šampony jsou buď proti lupům, na barvené vlasy, na objem nebo naopak na zkrocení kudrlin, pro blondýnky anebo pro brunetky..., ale nikdy jsem nepostřehla, že existuje i něco takového, jako je hloubkově čistící šampon.

Znáte takové?

A víte, co to znamená?

Napíšu to jednoduše laicky, je to šampon, který udělá našim vlasům "generální úklid". Lakujeme si vlasy, používáme tužidla, gely, vosky, dokonce i když si myjeme vlasy šamponem a dáváme kondicionéry, balzámy, masky... tohle všechno nám ve vlasech zůstává a zatěžuje je.

Co s tím ale můžeme dělat? Vlasy si přece mýt musíme.
A proto je tady hloubkově čistící šampon od tianDe z řady InTop, pro naše vlásky je to úžasný pomocník, který je zbaví všech "nečistot".

Že ho ještě nemáte?

  •  Je ideální pro všechny typy vlasů.
  •  Je určený pro všechny věkové kategorie.
  •  Čistí nejen vlasy, ale i pokožku.
  •  Můžete používat stále váš jiný oblíbený šampon (tady bych dala odkaz na eshop na šampony), protože hloubkově čistící InTop se používá jen 1x týdně.
  •  Můžete k němu použít jakýkoli váš oblíbený kondicionér.
  •  Pokud máte problém s extrémně mastnými vlasy, použijte 2x týdně.
  •  Pokud máte problém s lupy a se svěděním pokožky, použijte také 2x týdně.

Osobně používám šampon pravidelně 1x týdně už několik týdnů a opravdu je to na vlasech znát, jsou vzdušnější, lesklejší a vypadají zdravě.
Proto každému, kdo o sebe a své vlasy dbá, doporučuji hloubkově čistící šampon z řady Intop.

A ještě jedna zvláštnost, náš šampon má totiž černou barvu :) (což vůbec nevadí, blondýnky se nemusí bát) a taky nádherně voní.

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz