LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
Děvčata, na slovíčko... aneb Povídání o ženském zdraví

Děvčata, na slovíčko... aneb Povídání o ženském zdraví

Ač se na první pohled může zdát téma ženského zdraví tak trochu mimo spektrum popularity, řekněme si na rovinu, že je to z důvodu intimnosti spíše tabu, než „co jako na tom chcete řešit, to je všem jasné“. A právě proto, že společnost tak nějak rozhodla, o kterých tématech se prostě tak nějak nemluví, je otázka péče o ženské zdraví dosti často v kategorii – to si někde zjisti aneb pomoz si, jak můžeš.

No, ještě štěstí, že žijeme v době digitální! V tento moment nastupuje spolehlivý „velký bratr“ Google, kde se člověk dozví neskutečné množství všelikých informací. A i přesto, že se tyto informace často rozcházejí, nebo si mnohdy navzájem odporují, zoufalá hledající duše je ochotna zkusit cokoli. Mnohdy takto činí na úkor zdravého selského rozumu a začarovaný kruh se uzavírá. Pochopitelně, internet je přece plný skvělých rad a zaručených tipů co dělat či nedělat, jak léčit to či ono i bez návštěvy lékaře apod.!!!

Shrneme-li to vše do „instantního návodu na štěstí v oblasti ženského zdraví“, pak stačí držet dietu, nosit „fajnový spoďáry“ a dbát na to, abychom byly neustále čisté a „vyvoněné“. To zní sice skvěle, protože se to nejeví jako něco složitého, ale kdyby to fungovalo, tak nám statistiky asi nebudou bít na poplach, že drtivá většina žen se za svůj život setká s gynekologickým zánětem, a ještě drtivější polovina těchto žen pak trpí chronickou formou. A chronické formy gynekologických zánětů bývají častým původcem problémů s otěhotněním. Převedeno do srozumitelné řeči – skoro půlka žen, holek, dívek, maminek i babiček na celém světě má fakt nepříjemný problém!!!

Začarovaných kruhů je v tomto tématu až nějak mnoho: Co je důležitější?

  • Vzdělávat děvčátka nebo jejich matky?
  • Komunikovat o těchto problémech nebo raději odeslat k lékaři? Však on už k tomu vše řekne.
  • Mýt se důkladně a často nebo to až tak nepřehánět?
  • Strava, pití, oblečení, vložky, mýdla? Kde je ten správný začátek?

Ale co teď s tím?

Pojďme uchopit myšlenku správného začátku přesně v bodě, kdy se rozhodnete, že odteď to budete dělat jinak. A je jedno, čím začnete. Pokud nenajedete postupně na všechny body, které do sebe zapadnou, nikdy nemáte šanci vytvořit ucelený krásný výsledek – tady v podobě vašeho ženského zdraví.

  • správná intimní hygiena
  • vyvážená pestrá strava
  • pravidelný pitný režim
  • pohodlné padnoucí oblečení z prodyšných materiálů
  • pravidelné preventivní kontroly u lékaře
  • pravidelný odpočinek i pohyb
  • psychická i fyzická pohoda

Náš organismus je naprosto jedinečný celek, ve kterém i ta nejmenší maličkost vyvolá reakci úplně celého systému. A proto zdánlivě nezapadající pojmy jako např. psychická pohoda, mohou při nedostatku způsobit škody např. v podobě gynekologického zánětu. Ač jedete pořád ve všem stejně, „jen“ jste toho měla v poslední době moc a trochu jste nestíhala, nevíte, jak je možné, že se objevilo nepříjemné pálení a svědění právě ve vašich intimních partiích. Tak si na to něco plácnete, budete se častěji sprchovat a ono to třeba přejde samo, protože jít k doktorovi stejně nemáte kdy. A je to tu! Spirála do pekla chronických zánětů se roztáčí na plné obrátky.

Takto nějak to až nebezpečně často chodí v životě, protože možná vám kdysi máma vštěpovala do hlavy důležité rady, ale nepřišly vám v ten moment jako něco důležitého nebo naopak jste tyto informace nedostala, protože ani s vaší maminkou o tom nikdo nemluvil, a tak možná sama stále tápe a má podobný problém. Příběhů bychom rozhodně našli spoustu, ale všechny mají něco společné – je potřeba o těchto tématech mluvit a chcete-li změnu, prostě někde začněte a jděte postupně.

Pomůžeme Vám!

tianDe klade na ženské zdraví velký důraz a neustále přichází s novinkami a inovacemi v této oblasti. Proto si dáváme za cíl – být vám nápomocni, alespoň v oblastech, které dobře známe jako intimní hygiena či dámské vložky. A protože je naše nabídka v tomto nejen jedinečná, ale také obsáhlá a z tohoto článku by byl rázem celý román, budeme se jednotlivým tématům, doporučením a produktům věnovat postupně v dalších článcích.

 

Nechce se vám čekat do příště? Máme pro vás jeden super tip na závěr!

ženské zdraví na zkouškuVytvořili jsme exkluzivně pro vás testovací sadu Ženské zdraví na zkoušku, která se skládá ze 7 ks našich unikátních bylinných dámských vložek. Je velmi praktická, pokud ještě s našimi vložkami nemáte zkušenosti, a navíc obsahuje přehledný informační leták.

 

Buďte s námi krásné a zdravé…♥
Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz