Jahodový proteinový koktejl  s inulinem

Jahodový proteinový koktejl s inulinem

Rozhodli jste se dát do pořádku nejen svou váhu, ale také zlepšit stravovací návyky a následný proces trávení? Patříte mezi ty, kteří se věnují pravidelné očistě těla? Nebo jste dostali ten správný impuls ke změně s Čokoládovým proteinovým koktejlem s guaranou, o kterém jste se dozvěděli v minulém článku

Ať už jste odpověděli ano alespoň na jednu otázku výše či nikoli, dnes vám představíme výhody, které do vašeho život přinese Jahodový proteinový koktejl s inulinem.

Již jsme měli možnost předat vám informace jak o inovovaném proteinovém programu Active Life z dílny tianDe, tak také o první kroku za lepším životem v podobě Čokoládového proteinového koktejlu s guaranou. Dnešní hlavní aktér je druhým článkem komplexního systému, ale ocenit je mohou i lidé, kteří dbají o správnou výživu, a hlavně zdravé trávení.

Co čekat od Jahodového proteinového koktejlu s inulinem?

Ani další proteinový koktejl tianDe není nikterak ochuzen o vyvážený mix živočišných a rostlinných bílkovin, ale v jeho složení nalezneme i další vynikající přírodní látky, které pozitivně ovlivňují stav trávicího ústrojí, pečují o mikroflóru a peristaltiku a podporují přirozené odvádění toxinů z těla. Není tedy divu, že při pravidelném užívání přináší takové výhody, jako jsou:

proteiny pro dobré trávení a náladu

 

∴ důkladná očista organismu

∴ zlepšení střevní peristaltiky

∴ snížení hmotnosti

∴ snížení chuti na sladké a pocitu hladu

 

 

Složení Jahodového proteinového koktejlu s inulinem

Jahodový proteinový koktejl s inulinem byl navržen nejen s cílem optimalizace hmotnosti, ale také se zaměřením na přidanou hodnotu, která by ještě prohloubila výsledky jeho působení. Obsahuje samozřejmě ideální poměr mezi živočišnými a rostlinnými bílkovinami za použití totožných proteinů, které najdeme i v čokoládovém koktejlu, ale jeho složení je oproti prvnímu koktejlu obohaceno o složky podporující zdravé trávení.

Složky na podporu trávení:

přírodní rozmělněné jahody a jahodovou šťávunapomáhají vylučování toxinů a škodlivin z organismu. Pomáhají normalizovat střevní mikroflóru a navíc fungují jako přírodní antidepresivum, protože zlepšují náladu.

inulin – přírodní prebiotikum, které aktivně podporuje množení prospěšných bakterií v lidském těle. Tím zlepšuje trávení, normalizuje mikroflóru a střevní peristaltiku.

hydrolyzovaný kolagenpodporuje trávicí procesy. Zlepšuje stav střevních a žaludečních sliznic a podporuje motoriku střev. Mimo to má příznivý vliv na vzhled a zdraví pokožky, vlasů a nehtů a je důležitou složkou pro kloubní a pojivovou tkáň.

Složky, které se shodují s prvním koktejlem:

Syrovátkový protein - super rychle stravitelná živočišná bílkovina mléčného původu, která je velice důležitá pro spalování tuků i regeneraci svalů.

Dýňový protein - snižuje hladinu cholesterolu v krvi a ovlivňuje správné fungování srdce, jater a nervové soustavy. 

Konopný protein - čistí tělo od toxinů a zabraňuje tvorbě žlučových kamenů, chrání tělo před stresem a reguluje metabolické procesy.

Esenciální a neesenciální aminokyseliny - látky nezbytné pro fungování organismu, které získáváme právě z bílkovin. Jsou důležité při fyzické i psychické zátěži. Pomáhají organismu řídit základní procesy, vyrábět energii, regenerovat, štěpit tuky, stimulovat náladu, čistit organismus od škodlivin, posilovat obranyschopnost a mnoho dalšího. 

Ovesná vláknina - jahodový koktejl obsahuje velké množství této vlákniny, která díky prodlouženému trávení zlepšuje peristaltiku střev.

Guarana - přírodní “energiťák” obsahující kofein, který vám dodá energii, nastartuje metabolické procesy a působí jako aktivní spalovač tuků.

L-karnitin L-tartrát - přírodní látka, která pomáhá zvýšit odolnost organismu a zvýšit energie. Je dalším druhem spalovače tuků.

Vitamín C - jen z nejprospěšnějších a nejsilnějších antioxidantů pro lidský organismus. Zabraňuje únavě a celkově podporuje organismus.

Pikolinát chromitý - trojmocný chrom, který je nenahraditelný stopový prvek. Snižuje chuť na sladké a tučné jídlo a dohlíží na správné vstřebávání cukru v krvi.

Sladidlo ze stévie - přírodní náhražka cukru s velmi nízkým obsahem kalorií.

obsah proteinů v porci

Co proteinový koktejl naopak NEOBSAHUJE?

  • GMO
  • cukr
  • sóju
  • zesilovače chuti
  • konzervanty
  • syntetická barviva

 

Jahodový proteinový koktejl s inulinem je vhodný pro všechny věkové kategorie jako ideální součást racionálního jídelníčku. Proteiny jsou nezbytné pro správné fungování organismu stejně jako správné trávení. Koktejl tedy můžete zařadit do svého života, i když zrovna nesvádíte boj s kilogramy. Lze si jej užít jako zdravou svačinu nebo přidat ke snídani či večeři. Jako součást komplexního programu byste jej měli užívat poté, co jste začali s Čokoládovým proteinovým koktejlem s guaranou. Doporučená délka užívání jsou 4 týdny. Poté následuje poslední fáze se Zmrzlinovým proteinovým koktejlem s kolagenem

Střeva a správně fungující trávení jsou velmi významná pro naši imunitu. S Jahodovým proteinovým koktejlem s inulinem můžete dopřát právě této oblasti našeho těla jemnou a přitom účinnou péči způsobem, který nejenže vám nebude proti srsti, ale naopak vám ještě dokáže zlepšit náladu a pomůže vám objevit novou energii.

 
Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz