LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
Jak na dlouhé řasy

Jak na dlouhé řasy

Řasy a obočí – to je dvojice chloupků na obličeji, kterou vlastníme z praktických důvodů. Ovšem lidská rasa dokáže z takovýchto částí našeho těla vytěžit maximum, a tak jim věnuje maximální možnou péči, aby především ženská část využila do posledního puntíku i zcela jiný potenciál, který tyto tzv. kožní deriváty nabízejí.

Jinými slovy: Která žena by si nepřála mít výrazné a dlouhé řasy spolu s hustým obočím k tomu? Takové řasy a obočí jsou totiž zatraceně sexy a dokážou dokonale podtrhnout krásu očí, pohledu a celého obličeje. Přečtěte si, jak mít delší řasy a podtrhněte svou krásu svůdným pohledem.

 

Věděli jste, že…?

  • To, že řasy slouží především jako ochrana očí před vniknutím nežádoucích cizích těles, která by mohla oči poškodit, není rozhodně žádným překvapením.
  • Obočí plní stejnou ochrannou funkci – zabraňuje přístupu vlhkosti do očí, ať už jde o pot či déšť nebo sníh.
  • Obočí je také velice důležitou součástí naší mimiky. Pomáhá nám vyjadřovat se beze slov.
  • Nikoho už vůbec nepřekvapíme informací, že řasy rostou na horním i dolním víčku.
  • Co je spíše ze světa zajímavostí – běžně má člověk 90-200 řas na horním očním víčku a 70-100 řas na víčku spodním.
  • Řasy rostou ve 3-6 řadách.
  • Denně každému z nás vypadne 2-5 řas, stejně jako min. 2 chloupky z obočí.
  • Růst každé řasy se dělí na tři fáze, přičemž ta první růstová trvá asi 30 dní. Následují fáze přechodová a klidová, kdy řasa postupně slábne a vypadne, aby utvořila místo pro novou. Celý tento cyklus trvá zhruba 150 dní.

 

Chráněné oči, které lemují dlouhé řasy

Už v úvodu jsme psali, že mnoho z nás upřednostňuje využití jiného potenciálu řas a obočí, než je jejich ochranná funkce našich očí, a tak často vyvstane otázka: "Jak mít delší řasy?". Na trhu naleznete nepřeberné množství přípravků a procedur, které jdou tomuto myšlení naproti a přicházejí s odpovědí, ale zdaleka ne všechny respektují možné následky na zdraví, a ne všechny jsou ve finančně dostupné rovině.

Z čeho můžete vybírat?

jak na dlouhé řasy

  • Nejrůznější typy řasenek
  • Různá výživová séra
  • Nástroje pro úpravu řas
  • Nalepovací řasy
  • Barvení řas a obočí
  • Laminace obočí
  • Lifting řas
  • Permanentní prodlužování řas
  • Permanentní tetování obočí

… a to zdaleka není vše, co můžete naleznout v nejrůznějších nabídkách kosmetických salónů a firem zabývajících se krásou.

Příroda a genetika nadělují podle jiných měřítek, než jsou naše představy, a tak hustota, velikost a tvar řas a obočí jsou z jejich pohledu vyhovující právě oné ochranné funkci. I z tohoto důvodu je vždy dobré zvážit, jak moc velký zásah, který by vás přiblížil vašim představám o ideálním vzhledu, podstoupíte.

  1. podtržení přirozené krásy je rozhodně vždy lepší, než umělá vylepšení
  2. pokud narušíte přirozenou ochranu očí, může to vést k vážným zdravotním problémům a věčně zalité rudé oči z důvodu chronického zánětu spojivek nezachrání ani ty nejdelší řasy na světě a obočí jako podle šablony

 

tianDe tip – Jak na dlouhé řasy

Protože se firma tianDe specializuje nejen na krásu, ale především zdraví, které vede k přirozené kráse, a víme, že vás otázka, jak mít delší řasy, zajímá, máme pro vás skvělou dvojku, která podpoří vaše řasy právě přirozenou cestou zvenku i zevnitř.

Zapomeňte na předražené procedury a umělé nekvalitní náhražky. V naší nabídce produktů najdete Zpevňující sérum na řasy a obočí, jehož obsah byl vytvořen z několika velice efektivních účinných složek

tianDe sérum na řasy

  • Patentovaný peptidový komplex
  • Kyselina hyaluronová
  • Panthenol
  • Extrakt z rosolovky řasotvaré
  • Extrakt z pivoňky čínské

Toto sérum tedy působí komplexně a klade důraz na prodloužení růstové fáze. Probouzí folikuly k činnosti a aktivuje růst řas a obočí, které jsou mnohem pevnější a hustší.

Sérum je vybaveno jemným tenkým štětečkem, kterým snadno nanesete potřebné malé množství séra přímo na linii růstu řas a zabráníte tak nežádoucímu vniknutí séra do oka.

Doporučujeme nanášet pravidelně 2x denně po dobu 3-4 týdnů.

Chcete-li dosáhnout co nejlepších výsledků, je potřeba myslet i na kvalitní výživu vašeho těla. Kromě zdravého pestrého jídelníčku a pravidelného pitného režimu, můžete zvolit vhodný kvalitní doplněk stravy, který je svým složením zaměřen na určitou oblast.

Pro tuto příležitost jsme v tianDe vytvořili dokonalý skvost podle mouder čínských tradic, jehož název mluví za vše – Funkční komplex „Piaoliang“.

Piaoliang znamená v překladu krasavice.

komplex PiaoliangA přesně tak bylo velmi pečlivě stvořeno jeho složení, aby vedlo k jasnému výsledku. Funkční komplex „Piaoliang“ s obsahem taurinu, extraktu ze zeleného čaje s obsahem katechinů, prášku z Cordyceps sinensis, selenu, zinku, vitamínu C, niacinu, vitamínu E, kyseliny pantothenové, vitamínu B12, vitamínu B6, thiaminu, riboflavinu, vitamínu A, folátu, biotinu, vitamínu D podpoří vaši krásu přirozenou cestou zevnitř.

 

Stále jste se nerozhodli, jakou cestou k dlouhým řasám se vydáte? Máme tu pro vás na závěr docela jednoduché shrnutí, které platí vždy:

4 základní pravidla pro dlouhé řasy a husté obočí

  1. Pravidelně každý večer pečlivě odličte všechen make-up.
  2. Nechte vaše řasy i obočí občas volně dýchat. I při používání kvalitního make-upu jsou řasy a obočí oslabovány.
  3. Nepoužívejte často kleštičky na řasy.
  4. Nezapomínejte na správnou výživu – vyvážený jídelníček bohatý na vitamíny a minerály je základem nejen zdraví, ale i naší krásy. Vaše řasy a obočí se neobejdou především bez vitamínu A, D a E.

Mrkejte na sebe do zrcadla s radostí a buďte s námi krásné...♥

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz