DÁREK navíc při nákupu nad 20 bodů! + DOPRAVA ZDARMA 24. - 27. 4. 2024 📦📦
Jak se zbavit druhé brady

Jak se zbavit druhé brady

Zkoumáte na každé fotografii, zda jste zvolili správný lichotivý úhel? Nemáte finance na nákladná ošetření jako jsou liposukce či mezoterapie ve specializovaných salónech? Zapomeňte na trápení s druhou bradu. Poradíme vám jak se jí zbavit.

Pokud nemáte vážné zdravotní problémy, zejména spojené s poruchou štítné žlázy, je druhá brada zkrátka jen uložený tukový polštář stejně jako na jiných partiích těla. To, že je jako všechny faldíky spojena převážně s životním stylem a racionálním jídelníčkem, už asi nemusíme opakovat. Dnes se zaměříme na spojení s pravidelným pohybem. Různých cviků na posílení břicha, zadku či stehen byste jistě bez přemýšlení dokázali vyjmenovat celou škálu. Ale znáte nějaký cvik na protažení a posílení oblasti pod spodní čelistí?

5 cviků na druhou bradu

My pro vás máme 5 jednoduchých a zábavných cviků, které vám s touto problematickou oblastí pomohou. 

Vyzkoušejte jednoduché a zábavné cviky, které vám pomohou protáhnout oblast pod spodní čelistí a vytvarovat linii kontur obličeje.

Pošli polibek do nebe

cviky na druhou bradu 1popis cviku na druhou bradu 1

Dotkni se jazykem nosu

cviky na druhou bradu 2popis cviku na druhou bradu 2

OXOX (nebudete hrát piškvorky)

cviky na druhou bradu 3popis cviku na druhou bradu 3

Nafoukněte se

cviky na druhou bradu4popis cviku na druhou bradu 4

Cvičení s míčkem

cviky na druhou bradu 5popis cviku na druhou bradu 5

Mějte na paměti, že pokud očekáváte výsledky je potřeba cvičit poctivě a pravidelně. Tyto cviky protáhnou svaly pod bradou a také skvěle působí na kontury obličeje.

Stejně jako při tvarování kterékoli jiné části našeho těla je potřeba myslet na zdravý jídelníček, dostatečný pitný režim a vydatný odpočinek, které vám zajistí ještě lepší výsledky vašeho snažení.

Cviky, které jsme vám ukázali, jsou jednoduché a můžete je provádět kdekoli a kdykoli během dne. Pokud nemáte zrovna u sebe míček, můžete použít malý polštářek, pet láhev nebo třeba balíček papírových kapesníků. 

Pro druhou bradu nevěšte hlavu

…toto by mělo platit doslova a navíc by bylo nejlepší tesat to do kamene. Druhá brada nemusí být výsledkem jen zdravotních potíží, nesprávného stravování či genetických dispozic. Překvapivě si ji dost často pomáháme také nesprávným držením těla a příliš častým koukáním do mobilu se sklopenou hlavou.

TianDe tip na druhou bradu

Kromě cviků, které vám oblast protáhnou, mám pro vás ještě jeden luxusní tianDe produkt z naší collagen active  - Modelující gel na tvar obličeje, která působí hned ve dvou směrech:

Zde je několik způsobů, jak používat Collagen Active gel:

1. Modelování obličeje: Nanášejte gel na obličej a jemně masírujte, abyste dosáhli účinného zpevnění a vyhlazení pleti.

2. Péče o dekolt a krk: Tato oblast také často projevuje známky stárnutí, takže nanášení gelu na dekolt a krk může pomoci zachovat mladistvý vzhled.

3. Zpevnění tváří: Pokud máte problémy s povislými tvářemi, můžete gel použít pro modelování a zpevnění těchto oblastí.

Collagen Active gel je obzvláště vhodný pro ženy nad 35 let, protože s přibývajícím věkem může pokožka ztrácet pružnost a hydrataci. Kolagen v gelu může pomoci vyhladit texturu pleti a vyrovnat vrásky. Používání tohoto modelovacího gelu může pomoci zpomalit proces stárnutí pleti.

 

Přejeme vám příjemnou zábavu a mnoho krásných fotografií, které budete ještě dlouho obdivovat a…


…buďte s námi krásné…♥

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz