Novinka taiga

Novinka taiga

přidáno 02.09.2018 12:22:26      

Vážení distributoři,

představujeme Vám novinky - Komplexní zubní fyto-pasta a Fyto ústní voda od TianDe

Přípravky jsou součástí řady Dr. Taiga. V tajze je možné najít vskutku unikátní rostliny, které mají velkou hojivou sílu. Vybrali jsme ty nejlepší z nich a vytvořili řadu přípravků pro ústní dutinu, které budou pečovat o váš sněhobílý úsměv a zdraví dásní.


Komplexní zubní fyto-pasta
 

Pasta na bázi přírodního kaolinu a výtažků z rostlin rostoucích v tajze pomůže vašim zubům zůstat pevnými a zdravými, zároveň umožní vyřešit problémy dásní.
- Předchází problémům s dásněmi a výskytu zubního kazu,
- zpevňuje zubní sklovinu, zlepšuje tonus dásní,
- dodává svěží dech.

PŘÍPRAVEK NEOBSAHUJE FLUOR, PARABENY, SLS, PARFEMACI ANI SYNTETICKÁ BARVIVA. Obsahuje pouze přírodní tenzidy (povrchově aktivní látky), které působí na zubní sklovinu maximálně šetrně. Příjemnou přírodní vůni dodávají přírodní oleje a výtažky, nikoli chemické vonné látky.

Kód: 65903


 


 Fyto ústní voda
 

Jak často si dáváte svačinky? A jak často máte plnohodnotnou stravu? Po každém jídle zůstávají mezi zuby mikroskopické zbytky jídla (možná je nevidíte, ale určitě tam jsou) a v ústní dutině se začínají množit choroboplodné bakterie. V důsledku toho můžeme cítit nepříjemný zápach z úst, mít periodicky oteklé dásně a dochází k rozvoji zubního kazu.
Tomu všemu se dá jednoduše předejít pravidelným používáním ústní vody Dr. Taiga. Díky aktivním složkám vám pomůže udržovat svěží dech v průběhu celého dne a předchází vzniku problémů se zuby a dásněmi.
Ústní voda Dr. Taiga představuje:
- prevenci kazu a paradontózy
- boj s bakteriemi a nepříjemným zápachem
- zdravé dásně a svěží dech nadlouho
ÚSTNÍ VODA NEOBSAHUJE ALKOHOL, CHLORHEXIDIN, PARABENY ANI SLS.

Kód: 65905

 

 
 

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz