LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
Otevřete si magický svět darů s adventním kalendářem od Tiande! 🎁🌟

Otevřete si magický svět darů s adventním kalendářem od Tiande! 🎁🌟

S příchodem prosince přichází nejen chladné počasí a vánoční světla, ale také neuvěřitelná šance pro naše milované zákazníky. Vstupte s námi do vánočního období plného radosti a překvapení s Adventním Kalendářem od Tiande! 🎄✨

Každý den nový dárek! 🎅🎁

Od 1. prosince do 24. prosince 2023 můžete očekávat něco magického každý jednotlivý den. Při každé objednávce nad 2.500 Kč vám přidáme speciální dárek, abychom vám udělali radost a přidali kouzlo do vašeho vánočního období. 

Nečekejte na poslední chvíli s nákupy – každý den přináší nový a vzrušující dárek, který může být váš. Buďte součástí naší vánoční pohádky a nechte se každý den překvapovat. 

Kvalita, krása a Vánoční radost 💖

Tiande si zakládá na poskytování kvalitních produktů pro péči o pleť a krásu, a vánoční období není výjimkou. Naše vánoční dárky jsou pečlivě vybrány tak, aby vám dodaly radost a zároveň se staraly o vaši krásu. 

Nechte se hýčkat kvalitními kosmetickými produkty, které jsou vytvořeny s láskou a péčí o váš pokožku. 

Jak na to? 🎁🛒

  1. Nakupte nad 2.500 Kč: Každý den nakupte v našem e-shopu za minimální částku 2.500 Kč a získáte možnost si vybrat exkluzivní dárek pro dnešní den.

  2. Přijměte Váš dárek: Při dokončení objednávky si vyberte svůj dárek z nabídky. Každý den máte šanci získat něco nového a vzrušujícího. 

  3. Otevřete radost: Přijďte každý den na naše stránky a otevřete nové okénko na adventním kalendáři, abyste zjistili, jaký dárek na vás čeká! 📆🎄

Nyní není čas na váhání – vánoční období začíná a my máme pro vás připravené ty nejlepší dárky. Začněte nakupovat a nechte se unášet atmosférou vánočního času s Tiande! 

Poznámka: Akce platí od 1. prosince do 24. prosince 2023. Dárky jsou k dispozici pouze při objednávkách nad 2.500 Kč. 📅 

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz