LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
Vysněný cíl - těhotenství

Vysněný cíl - těhotenství

Spoustu věcí v našich životech stále považujeme za samozřejmost. Realita bývá mnohdy ale úplně jiná a zjištění tohoto faktu se bohužel často opožďuje za chvílí, kdy ještě změna může proběhnout tzv. „v klidu“. A protože hrát si na „kdyby“ se nevyplácí, přejdeme rovnou od hlubokých všeobecných myšlenek ke konkrétním faktům.

 


Je dnes až příliš mnoho páru, které zjišťují, že jejich plány se nenaplní tak hladce, jak předpokládali, když se rozhodnout udělat velký krok směrem vpřed a chtějí spolu mít dítě. Bohužel diktát dnešní doby velí čím dál více k zakládání rodiny v pozdějším věku. A tak zkrátka samospádem jsme přešli od mladičkých prvorodiček z dob našich maminek a babiček k těm dnešním, stále mladým, ale s o 10-15 let více životními zkušenostmi, než bývalo zvykem. Ale nenechte se mýlit, nejde jen o to, že mladý organismus snese větší zátěž, lépe reaguje na změny a rychle regeneruje. Naopak, mnoho odborníků dokonce jásá, jak je to pro všechny lepší, protože prvorodičky v pozdějším věku již mají jistý životní nadhled, srovnané priority, jsou vyrovnanější a v očích zejména různých psychologů se tedy jeví jako klidné matky, které mají lépe našlápnuto k zvládnutí nové rodinné situace a výchovy budoucího potomka bez ztráty hvězdičky.

Zkusme ale odhalit, co ono získávání životních zkušeností a nadhledu s sebou nese. Moderní svět plný neustálého shonu a stresu, který pomalu a potichu devastuje náš organismus, samozřejmě disponuje nejpokročilejšími metodami a hotovými zázraky, ale naše těla, na rozdíl od nás samotných, umějí říct NE! a být nekompromisní, dokud nenastane dlouho požadovaná změna k lepšímu. A tak logicky ti, kteří se rozhodli nejprve nabýt zkušenosti a životní moudro, jsou mnohem déle vystaveni všudypřítomnému stresu – obzvláště pak právě při získávání některých životních zkušeností to může být úplná soukromá stresová atomovka. Zákonem schválnosti ještě samozřejmě dostaneme stopku v momentě či situaci, kdy se nám to nejméně hodí a líbí. A takto nějak vznikají ty davy nešťastných lidí, kterým se nedaří proměnit svá očekávání v realitu. Bohužel tím podléhají ještě většímu stresu a začarovaný kruh se uzavírá.

Jestliže byste se rádi stali rodiči a poslední odstavec ve vás vyvolal pocit, že možná do této skupiny patříte, nebo byste se k ní brzy mohli přidat, nezoufejte! My v tianDe věříme, že téměř vždy se dá najít nějaká další cesta. Naučme se zastavit se a taky říct NE!, jako to umí naše těla. Zkusme se opět naučit naslouchat našemu organismu. Třeba jen zoufale volá o pomoc, že více stresu už opravdu nemá kam vstřebat. Dopřejme mu odpočinek a klid, aby mohla být opět nastolena vnitřní harmonie a rovnováha. Pokud se nám to podaří, odměna nás nemine.

Říkáte si, že to přece není možné. Navštívili jste množství odborníků, podstoupili speciální vyšetření, nebo se naopak cítíte skvěle a nic nenasvědčuje tomu, že by mělo být něco v nepořádku. Ať už to máte tak či tak, jedna věc je jistá. Těhotenství samo o sobě je pro organismus dosti zátěžovým obdobím. Přece jen tělo musí zajistit správný vývoj, výživu, ochranu a mnoho další důležitých potřeb toho maličkého nového tvorečka. 

Pokud si to stále ještě neumíte představit, zkuste toto – zamyslete se, kde byste se cítili vy sami lépe? V tmavé vlhké místnosti, plné kouře, špíny a plísně na zdech s oknem na petlici, které má pevně zadělané okenice zvenku a zevnitř je pro jistotu skryto za těžkým závěsem nebo ve světlé místnosti plné čerstvého vzduchu z otevřeného okna působící čistým a harmonickým dojmem? Jede vaše představivost na plné obrátky? A už máte jasno, proč je občas dobré uklidit nejen v kuchyni, ale také uvnitř sebe sama? Skvělé! Pak směle do toho. Určitě najdete nějakou tu maličkost, kterou byste mohli sami pro sebe změnit k lepšímu.

A abyste si neříkali, že ale tohle už jste v různých podobách a obměnách slyšeli několikrát, začali jste chodit na procházky, jíst více zeleniny a zpívat si ve sprše pro lepší náladu, ale těhotenský test stále nevykazuje ani náznak, že by se mu chtělo konečně zabarvit obě čárky, nevěšte hlavu! Po mnoha pozitivních ohlasech našich zákaznic jsme se rozhodli pro vás připravit speciální tříměsíční kúru na podporu otěhotnění.

 

Byla složena z výrobků, které zvyšují potenci, fyzickou zdatnost a psychickou odolnost mužů, podporují harmonizační procesy ženského zdraví, poskytují tu nejjemnější péči o tělo a napomáhají organismu zbavit se toxinů brzdících přirozené vnitřní procesy. 
Pro snadnější orientaci nemusíte vyhledávat jednotlivé produkty, ale kompletní balíček vám nabízíme jako Sadu na podporu otěhotnění. K produktům nabízíme podrobný návod, jak je použít jako podpůrné prostředky nejen pro ty, kteří mají s otěhotněním už nějaký problém, ale i těm, kteří se právě rozhodli vstoupit do krásné životní kapitoly s nadpisem Rodičovství.

 

 

Co říci závěrem? Jak často zmiňujeme v našich článcích, neznáme žádný "instantní zázrak na štěstí", ale vkládáme důvěru v sílu nás samotných a v sílu a moudrost přírody, která nad námi ještě nezlomila hůl a snaží se nás podpořit, jak může. A přesně s tímto záměrem vznikla tato sada plná síly přírody, připravena podpořit váš organismus nalézt zpátky vnitřní harmonii a rovnováhu!!! 

Buďte s námi nejen krásné, ale i zdravé a těhotné...

 

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz