JAK NA PLOCHÉ BŘÍŠKO – 8. Pomocníci

JAK NA PLOCHÉ BŘÍŠKO – 8. Pomocníci

přidáno 24.08.2020 8:44:20      

Prázdniny se nám nezadržitelně blíží ke konci, a tak je nejvyšší čas, abychom i my začali vyhlížet konec naší cesty za plochým bříškem. Po minulém díle, kdy jsme udělali drobnou kličku pro ženy, nabere zase zpět přímý směr k našemu vysněnému cíli.

Pokud byste přece jen ocenili nějakou tu berličku či pomocníka nebo hledáte něco, co by pomohlo zúročit veškeré vaše snažení, aby všechny ty změny ve vašem životě přinesly nakonec ten správný WOW efekt, pokusíme se dnes vám je naservírovat.

Diety – ano či ne?

Stále dokola pročítáte předchozí díly o zdravém stravování, ale máte pocit, že se v tom ztrácíte a raději byste, aby vám někdo nadiktoval, jak přesně na to?

POZOR! Není to vůbec špatně, ale přesně tohoto momentu zneužívají všechny ty extra zázračné diety, u kterých stačí zaplatit spoustu peněz za bezva jednoduchý návod na „instantní štěstí“. Slibují zaručená kouzla a čáry s ručičkou váhy. Obvykle vám také rovnou předloží nekonečné množství nadšených recenzí, které ovšem většinou s realitou nemají nic společného.

Nemáme právo nikoho soudit, ani mu sahat do svědomí, ale pro vás chceme jen to nejlepší. A tak vám můžeme vřele doporučit, pokud jste právě typ člověk, který ocení předem stanovený řád a režim, obraťte se na odborníka. Vybrat si můžete mezi erudovanými výživovými poradci – je dobré si zjistit, zda opravdu má potřebné vzdělání anebo ještě před týdnem vozil beton na stavbě. Nebo rovnou zamiřte do ordinace nějakého lékaře dietologa. Tito lidé k vám zaujmou komplexní přístup, udělají vstupní prohlídku s vyšetřením a díky tomu vám pak mohou vytvořit výživový plán přímo na míru, protože jak si opakujeme od začátku – každý jsme jiný a naše těla reagují různě.

Jestliže přeci jen hodláte zkoušet experimenty s nějakou super dietou od kámošky či z internetu, mějte na paměti, že z dlouhodobého hlediska tělo potřebuje veškeré živiny z pestré stravy. Pokud cíleně úplně vynecháte některou složku a je jedno, jestli jsou to cukry nebo tuky, koledujete si o malér a zdravotní problémy nejen ty akutní, ale i ty v budoucnosti. Odborníci vám řeknou, že takovéto diety mohou být super pomocníkem na začátku, jako takové nakopnutí a pozitivní psychologická motivace, ale je třeba stále myslet na to, že je to jen velmi krátkodobá záležitost a daleko více se opět soustředit na zavádění PRAVIDELNÉ, PESTRÉ A VYVÁŽENÉ stravy.

Udělejte z PRAVIDELNOSTI váš základní pilíř, který bude pevný a můžete se o něj kdykoli, když vám dojdou síly, opřít!

***TianDe TIP PRO VÁS

Pokud jste vykročili směrem k novému životnímu stylu, ale občas „nestíháte“ a právě s pravidelností svádíte někdy marný boj, máme pro vás skvělý tip na rychlou svačinku. Dopoledne či odpoledne, sladká nebo slaná, pro každou příležitost se u nás něco najde. 😉 Jsou zdravé, výživné, rychle hotové a můžete je mít stále pro jistotu v kabelce nebo zásuvce stolu.

Pektinový kysel s rakytníkem a jablkem a Pektinový kysel s vlochyní a borůvkou – obsahují přírodní probiotika a pomáhají upravit trávení

Pohankovo – amarantová kaše s houbami šiitake – zasytí a podpoří funkci trávícího traktu

Krémová polévka s brokolicí, dýní a čočkou – skvělá, rychlá lehká svačinka či večeře

Cvičení – jak zlepšit výsledky

Rozhodli jste se, že kromě pravidelné stravy zařadíte do svého života také pravidelný pohyb? Gratulujeme vám, skvělé rozhodnutí! Formování postavy je v tomto případě vlastně jen přidanou hodnotou, protože v prvé řadě je to významný krok k pevnějšímu zdraví a správnému fungování celého vašeho organismu. Jestliže jste zvolili aktivitu, která vám dělá radost, ještě lépe. Vaše mysl pookřeje stejně jako vaše fyzická kondice.

Chcete vědět, jak zvýšit účinnost vámi vynaložené energie? Prozradíme vám, jak na to.

***TIANDE TIP PRO VĚTŠÍ EFEKT

Povzbuzující krém pro dokonalá stehna – to je naše tajemství, jak i z obyčejné procházky vytěžit maximum. Nenechte se mýlit, vybrat si můžete, kteroukoli část těla – stehna, břicho, zadek i ruce. Namažte, nechte vstřebat a oblečte upnuté sportovní legíny nebo trikot. Pro ještě větší efekt, díky prohřátí, můžete po namazání ještě přiložit na ošetřená místa fólií, potom vklouzněte do sportovního a pusťte se do cvičení.

POZOR! Bez dodržování pravidelného pitného režimu a hladověním si rozhodně nepomůžete. Cvičení bude efektivní, když bude správně fungovat váš organismus. Potřebujete nastartovat metabolismus a rozhýbat lymfatický systém, který krom jiného také odvádí z těla toxiny a nepotřebné látky vyprodukované během metabolického procesu. A tím se opět vracíme k pestré stravě. Mnoho žen, když se pustí do cvičení, totiž v domnění, že by byly příliš svalnaté, vynechává ze své stravy bílkoviny. To ovšem není dobře, a to hned z několika důvodů:

  • Obnova buněk, imunitní systém, tvorba hormonů, enzymů a mnoho dalšího – bez bílkovin se to prostě neobejde.
  • Naše tělo nevyužívá bílkoviny jako primární zdroj energie, a proto pokud zvýšíme příjem bílkovin na úkor sacharidů, pomůžeme si k lepším výsledků při hubnutí.
  • Svaly taky nejsou k zahození, právě ty nám pomáhají zvyšovat metabolismus. A když zvýšíte poměr valové hmoty, zrychlíte tím bazální metabolismus, budete hubnout už jen tím, že žijete 😉

***PROTEINOVÝ TIANDE TIP

S našimi proteinovými koktejly nešlápnete vedle. Jsou jen z kvalitních zdrojů, mají skvělé příchutě, neobsahují žádný cukr a každý z nich má pro vás něco navíc. Pomohou vám nastartovat metabolismus, podporují růst svaloviny a díky snadné přípravě skvěle doplní vaši snahu o pravidelné stravování. Pokud se chcete vrhnout na celou kůru, vyzkoušejte koktejly v následujícím pořadí:

Jahodový proteinový koktejl, který vám navíc pomůže zlepšit trávení

Brusinkový proteinový koktejl podpoří vaše srdce

Zmrzlinový proteinový koktejl posílí vaše klouby

Relax a péče zvenku

I odpočinek je velice důležitou součástí našeho života. O to více ho můžeme vyzdvihnout právě při hubnutí. Stres je totiž v tomto případě náš velký protivník. Kvalitní péče o pokožku může významně nejen zlepšit vzhled, ale může vám také pomoci s formováním problematických partií. Spojte tyto dva faktory a dopřejte si relax v koupelně a hýčkejte u toho své problematické partie. Pokud jste chopili příležitost za pačesy a pravidelně s námi vylepšujete životní styl, bude taková péče už jen opravdovou třešinkou na dortu a obdivné reakce okolí na sebe určitě nedají dlouho čekat.

***PEČUJÍCÍ TIANDE TIP NA ZÁVĚR

Máte raději domácí prostředí a nechce se vám utrácet za procedury proti celulitidě v kosmetických centrech? S námi si můžete dopřát kompletní péči v klidu vaší koupelny.

Začněte sprchu či koupel jemnou masáží krouživými pohyby. Můžete si vybrat, zda k tomu použijete naši Spa rukavici nebo Japonský exfoliační ručník. Dohromady s některou z Tělových solí z řady SPA Technology dokonale prokrvíte vaši pokožku, a ještě ji zbavíte odumřelých částí.

Pokračovat účinným prokrvováním pokožky a taky rozhýbáním lymfatického systému můžete i během mytí. Opět vám pomůže Spa rukavice a Zeštíhlující sprchový gel Citrus Aroma. Jemnými krouživými pohyby masírujte vždy odspodu směrem k srdci (od chodidel a dlaní nahoru).

Toto vše můžete ještě podpořit střídáním studené a teplé sprchy, pokud však nemáte odvahu na tu studenou část, poradíme vám, jak stejného efektu docílit díky tianDe výbavě. Po sprše nejdříve jemně vmasírujte do problémových partií Krém proti celulitidě s chilli a po pár minutách naneste náš Lipolytický gel na celulitidu. Tato kombinace působí podobně jako kontrastní sprcha a účinky se tak ještě více znásobí.

Jako absolutní perličku na závěr si můžete dopřát masáž našim „osobním masérem do kabelky“ – 3D masážní pomůckou pro lifting pokožky obličeje a těla.

Přejeme Vám příjemný relaxační zážitek a spoustu překvapených tváří ve vašem okolí. 😊

Na konec našeho seriálu jsme si pro vás schovali téma přirozených procesů v našem těle pod vlivem luny. Měsíc a jeho neustálé cyklické putování má neskutečný vliv úplně na celý svět. Naše tělo, jeho funkčnost, a tedy i hubnutí není žádnou výjimkou, a proto si příště ukážeme, jak přirozeně fungovat a žít v souladu s těmito působícími silami pro přirozené zdraví a krásu.

1. díl Proč to vypadá jako věda

2. díl Kuchyň jako startovací dráha

3. díl Chyťte denní režim za pačesy a už nepouštějte

4. díl Život je pohyb

5. díl Cvičení se vzduchem v hlavní roli

6. díl Harmonickou cestou...

7. díl Zadáno pro ženy

9. díl Když je Měsíc na vaší straně

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz