LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
JAK NA PLOCHÉ BŘÍŠKO – 1. Proč to vypadá jako věda?

JAK NA PLOCHÉ BŘÍŠKO – 1. Proč to vypadá jako věda?

přidáno 03.07.2020 16:46:56      

Léto je tady. Pozvánka na párty leží na stole, šatník plný úžasných kousků, které na vás čekaly celou zimu, otevřený dokořán, ale vy ne a ne si vybrat, a pomalu se v duchu loučíte s příjemně stráveným večerem, protože se zkrátka „necítíte“? Připadáte si jako balón nebo si vyčítáte, že jste přeci jenom měli chtít od Ježíška permanentku do fitka? Jasně si vzpomínáte, že už jste dospěli až k přesvědčení, že je potřeba se sebou něco začít dělat, ale při studiu, jak na to, jste se ztratili v nekonečném moři informací a vaše odhodlání zase vyprchalo?

Právě pro vás jsme připravili náš prázdninový seriál Jak na ploché bříško, se kterým se můžete odteď pravidelně každý týden vydat správnou cestou za svým cílem!

A co vás tedy čeká, pokud se do toho dáte s námi?

  1. Shrneme si základní fakta
  2. Nakoukneme spolu pod pokličky v kuchyni
  3. I ti aktivnější si u nás něco najdou
  4. Potřebujete více podpořit? Jsme tu pro Vás

Tak tedy s chutí do toho…

Břicho je část těla, kterou na sobě nejčastěji řeší nejen ženy, ale také muži. A pokud se zrovna nechystáte na přehlídku „pekáčů buchet“, ale chcete se prostě cítit dobře ve svém těle, nemusí být vaše cesta k vlastní spokojenosti až tak složitá a namáhavá, jak si většina z nás představuje.

  • Trápíte se denně sedy lehy vedle postele před spaním, ale připadá vám, že je to marné?
  • Kamarádka vám poradila super dietu, díky které zhubla už 10 kilo úplně bez práce a vy máte ještě 2 navrch?
  • Nejste zrovna prototyp sportovce, který denně tráví minimálně hodinu v posilovně nebo na aerobicu?

NEZOUFEJTE!!!

Každý jsme jiný a každé tělo tedy funguje ve svém vlastním biorytmu. Každý máme nějaká svá omezení a hranice – fyzické nebo psychické. Nicméně, ať už jste se rozhodli něco změnit pro svůj dobrý pocit, krásu či partnera, ať máte na proměnu spoustu času nebo Vás čeká zítra důležitá schůzka, zkusíme společně najít tu správnou cestu pro vás.

Základní fakta a omyly – stále dokola a přesto jinak:

  • Břicho je jen jednou, ale nedílnou částí našeho těla, které funguje jako celek, a tak představa, že 100 sklapovaček denně ve fitku mi zajistí super břicho bez dalších změn, je zkrátka omyl.
  • Právě naopak, to pravé místo, kde začít je vaše kuchyň. Správná strava je pevným a dobrým základem pro jakékoli změny v našem organismu a jeho správné fungování.
  • Pozor ale na zázračné a zaručeně vyzkoušené diety, vaše tělo nemusí reagovat jako tělo souseda od vedle.
  • Pravidelný pohyb ke zdravému způsobu života samozřejmě neodmyslitelně patří, ale dobrý základ nám zajistí i pouhá pravidelná chůze, nejlépe na čerstvém vzduchu.
  • Posilováním své svaly zpevňujete a lépe formujete, ovšem opět je potřeba myslet na celé tělo. Nelze se zaměřit jen na jednu jeho část, ale mít komplexní přístup nebo kvalitního trenéra. 😊
  • V dnešní době již existuje mnoho podpůrných produktů, které jsou v této bitvě na Vaší straně, ale nesmíme zapomínat na slovíčko PODPŮRNÉ! Podporují ony Vás, ne naopak.

U většiny z nás, pokud se nejedná o vážný zdravotní problém, můžeme najít 3 nejčastější příčiny bříška, se kterým nejsme spokojeni:

  • ZADRŽOVÁNÍ VODY V TĚLE
  • NADÝMÁNÍ
  • OCHABLÉ SVALSTVO

Schválně, kolik bodů se nám podaří odstranit už v dalším díle?

Doslova všude na nás vyskakují a útočí zaručené rady, tipy a mnohdy zázraky na počkání, ve kterých je někdy těžké se vůbec zorientovat, natož pak se jimi řídit. A právě proto pro Vás vznikl tento seriál. Rozhodně vám nechceme říkat, že náš pohled na věc, je ten jediný správný, ani nebudeme psát o vzdušných zámcích a 20 kilo dole za týden, aniž byste se zvedli od televize, ale nabízíme možnost se lépe zorientovat v tématu a najít si nějakou právě vám vyhovující cestu, jak na ploché bříško! 😊

V příštím díle se zastavíme v království každé hospodyňky – tedy v kuchyni.

V edici Získej ploché bříško najdete také:

2. díl – Kuchyň jako přistávací dráha

3. díl Chyťte denní režim za pačesy a už nepouštějte

4. díl Život je pohyb

5. díl Cvičení se vzduchem v hlavní roli

6. díl Harmonickou cestou... 

7. díl Zadáno pro ženy

8. díl Pomocníci

9. díl Když je Měsíc na vaší straně

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz