LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
JAK NA PLOCHÉ BŘÍŠKO – 6. Harmonickou cestou…

JAK NA PLOCHÉ BŘÍŠKO – 6. Harmonickou cestou…

přidáno 07.08.2020 14:50:08      

Tak vás opět po týdnu zdravíme a pevně věříme, že mnoho z vás už do svého nového programu zařadilo i nějakou tu aerobní aktivitu. Ty, které by takový styl cvičení vůbec netěšil, rozhodně nebudeme přesvědčovat, že by se nad sebou měli zamyslet. Naopak, máme tady další várku skvělých tipů na cvičení, která vás ohromí harmonií a ladností pohybu.

Body and mind

Cvičení z této oblasti na vás budou působit éterickým dojmem a mohla by ve vás vyvolat klamné domněnky, že to nic není. Opak je pravdou. Cvičení jsou velmi harmonická a ladná, prováděna v klidu a pomalém tempu, ale jejich správné provedení je docela makačka. Nicméně se pak můžeme těšit na zaručený efekt a zdraví a kráse lahodící výsledky. Ohromnou výhodou těchto pohybových aktivit je nesporně, že jsou vhodné téměř pro každého – lidé bez kondice, senioři, lidé s nadváhou, ale i sportovci.

Jak už anglický název napovídá (v překladu tělo a mysl), jedná se o kombinaci relaxačních fyzických i duševních technik a technik meditačních. Skvěle harmonizuje celé tělo a jeho vnitřní procesy a díky tomu pak cvičení pomáhá při odbourávání následků stresu a depresí nejen na těle, ale i na duši. Navíc při pravidelném praktikování má skvělé preventivní účinky a pomáhá nám tedy lépe stresující situace zvládat a předcházet tak zdravotním následkům dnešního hektického životního stylu.

Od těchto cvičení můžeme očekávat mnoho blahodárných účinků na náš organismus, mimo jiné:

Jak si správně vybrat?

Oblast Body and mind poskytuje širokou škálu různých druhů cvičení a technik, a proto věříme, že si nakonec vybere svého favorita opravdu každý. Pokud pro sebe chcete udělat to nejlepší, obraťte se na kvalifikovaného trenéra, který by měl nejprve udělat odbornou diagnostiku vašeho pohybového aparátu a na jejím základě vás nasměrovat a pomoci vám zvolit správnou aktivitu.

Cvičení doporučujeme praktikovat pod dohledem kvalitního lektora, který bude umět zareagovat v případě jakéhokoli problému či reakce a cvičení upraví podle vašich fyzických možností a potřeb. Většinou lekce probíhají v klidném prostředí nebo přímo v přírodě v komorní atmosféře. Pokud patříte mezi velmi ostýchavé typy a nechce se vám mezi lidi, pak vřele doporučujeme najít si na internetu kvalitní video s lektorem, které vás provede alespoň první fází a kde vás upozorní na možná špatná provedení cviků. Na youtube.com jich najdete zdarma celou řadu nebo se můžete poohlédnout po nějakém kvalitním placeném videokurzu.

Pokusíme se vám teď alespoň krátce představit ty nejpopulárnější a nejrozšířenější druhy, abychom vám ještě více přiblížili, na se můžete těšit.

Pilates

Jóga

Pestrá paleta dalších možností

Tak co, už pošilháváte po nějakém tom favoritovi? Ať už si zvolíte kterékoli cvičení ze skupiny body and mind, krásně tím doplníte váš nový wellness životní směr, kterým jste se s námi vydali. Pevně věříme, že si najdete dokonalý způsob pohybu právě pro vás, který vám bude dělat radost a tím násobit efekt vašeho úsilí. Abychom i my přispěli k zvýšení efektu vašeho snažení máme tu pro vás

***TIANDE TIP NA ZÁVĚR

Máme pro vás skvělou radu, jak ještě znásobit vaši vloženou energii. Pokud si po cvičení dopřejete sprchu nebo koupel, je to skvělá příležitost, jak můžete díky kombinaci našich produktů výrazně zlepšit odbourávání podkožního tuku v místě aplikace. Při umývání můžete vaše tělo odměnit jemnou masáží, na kterou použijete naši Spa rukavici a Zeštíhlující sprchový gel Citrus Aroma. Jemnými krouživými pohyby masírujte vždy odspodu směrem k srdci. Po sprše pak nejdříve jemně vmasírujte do problémových partií krém z chilli papriček a po pár minutách naneste náš lipolytický gel. Jejich účinky se tak ještě více znásobí.

Pokud už jste si na našem seriálu vytvořili závislost, prozradíme vám, že my také. 😊 Příští týden se zaměříme výhradně na ženy.

1. díl Proč to vypadá jako věda

2. díl Kuchyň jako startovací dráha

3. díl Chyťte denní režim za pačesy a už nepouštějte

4. díl Život je pohyb

5. díl Cvičení se vzduchem v hlavní roli

7. díl Zadáno pro ženy

8. díl Pomocníci

9. díl Když je Měsíc na vaší straně

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz