LETNÍ DOPRAVA ZDARMA! 🎉🎉 Nakupte 24 - 27. července nad 699 Kč a získejte doručení ZDARMA. Platí pro Zásilkovnu a GLS. 🎉🎉
JAK NA PLOCHÉ BŘÍŠKO – 3. Chyťte denní režim za pačesy a už nepouštějte

JAK NA PLOCHÉ BŘÍŠKO – 3. Chyťte denní režim za pačesy a už nepouštějte

přidáno 17.07.2020 20:29:00      

Týden uběhl jako voda a my jsme zpět s dalším dílem.

Už jsme spolu položili základní kámen a začali budovat novou cestu v kuchyni. Pokud si říkáte, že to zní až moc jednoduše, máme pro vás skvělou zprávu – opravdu to je tak jednoduché! Jedinou správnou a taky možnou cestou je náš život. A pokud nehodláte zasvětit zbytek života hubnutí, dietám, mučení a trápení sama sebe, nastal ten správný čas na nastolení nového životního režimu.

Říkáte si, že to přece při vašem životním stylu a vytížení nelze? Věřte, že člověk dokáže mnoho věcí, o kterých tvrdí, že jsou nemožné. Nechceme po vás, abyste dali výpověď v práci, doma oznámili, že odteď už nic neděláte a v obchodě předběhli celou frontu s tím, že jste měli podle hodin svačit už před deseti minutami. 😊

Je spousta drobných věcí, které se sice tváří vědecky, protože nám je předkládají odborníci, ale pokud zvládnete počáteční sebedisciplínu a zautomatizujete je tak ve svém životě, stanou se jeho součástí. Zkusme to spolu. Najděte si klidnou chvilku, uvědomte si sami sebe a zaposlouchejte se do řeči svého těla. Pokud budete pravidelně dodávat, co je potřeba, odmění se vám. Jak tedy na to?

JEZTE A PIJTE PRAVIDELNĚ

Mohli bychom se i vsadit, že jste tuto poučku slyšeli, četli, dostali apod. za svůj život mnohokrát. A protože opakování je matka moudrosti, nemůžeme jinak než vám to opět připomenout.

PITNÝ REŽIM

Vodu už jsme si vzali na paškál posledně a kdo si ještě pamatuje, že voda umí každou buňku v našem těle zvětšit 20x jen v důsledku toho, že málo pijeme, zajisté už se snaží poctivě dodržovat množství tekutin za den. Zvyk je železná košile, a tak když nepolevíte (a letní horka vám v tom zaručeně pomohou), zajisté tuto činnost zautomatizujete natolik, že na ni nebudete muset myslet.


Tak si teď všichni pěkně dáme k ruce sklenici s vodou, popř. kávu k tomu a jedeme dál. 😊

A jak je to s tím jídlem? Zase vezměme rozum do hrsti. Pokud budeme naše tělo trápit hlady v domnění, že to přinese kýžený efekt, dočkáme se tak možná efektu opačného či nějakého toho zdravotního problému jako bonus. Dospělý člověk by měl za den spořádat 1,5 – 2 kg jídla. Jaké bude a co z toho budete mít, už je bohužel na každém z nás. Tady máte pár tipů, které vás mohou nasměrovat.

SNÍDANĚ

Věděli jste, že člověk by měl 90 minut po probuzení přijmout 300 – 500 kalorií, aby jeho tělo dostalo dostatečnou dávku energie pro dobrý start do nového dne?

Tak to je bomba – teď právě se některým rozsvítila očička, když si uvědomili, že čokoládou k snídani vlastně plní limit. 😊

Nechceme těmto jedincům brát iluze. Ano, tabulka čokolády, co do počtu kalorií by možná zapadla, ale do hodinky byste stáli zase před lednicí, a to není úplně to pravé místo, kde trávit většinu dne.

Tělo je po celé noci vyčerpané – náš metabolismus jede i když spíme a veškeré životní funkce spotřebovávají pěknou dávku energie, a proto si musíme naše těla obzvláště po probuzení hýčkat.


 DOPOLEDNÍ SVAČINA

Dopolední svačinka je skvělý pomocník, jak dodat tělu další potřebnou energii a vydržet do oběda bez zobání kde čeho, co máte v dosahu.


***TIANDE TIP PRO VÁS!

Pektinové kysely z naší nabídky poslouží jako výborná svačinka. Napomáhají lepšímu trávení, čistí střeva a podporují imunitu. Máte raději borůvku nebo jablko

OBĚD

V půli dne je nevyšší čas položit základní kámen prevenci večerního přejídání. Oběd nevynechávejte a pokud zrovna nedržíte nějakou přísnou redukční dietu, nevynechávejte ani přílohu. Volte brambory, nejlépe neloupanou rýži nebo celozrnné těstoviny.

ODPOLEDNÍ SVAČINA

Pokud večer nechcete vybílit lednici, popř. se přecpat k prasknutí, vřele doporučujeme zařadit kromě oběda i odpolední svačinu.

VEČEŘE

Večeře je plnohodnotným hlavním jídlem dne. Může se v lecčem podobat obědu, jen je vhodnější menší porce. Zvolíte-li nějakou odlehčenou variantu, myslete na to, že mísa samotného listového salátu nebude stačit k tomu, abyste neměli touhu se ještě dojíst. Malá porce kvalitní přílohy neškodí.

DRUHÁ VEČEŘE

Že už vážně pochybujete o jakýchkoli našich znalostech k tématu? Ne, nemusíte se obávat. Skutečně je to tak. Pokud chodíte spát hodně pozdě, domluvili jste si s vašim miláčkem, že zkouknete všechny díly Matrixu či jiné filmové série za sebou nebo prostě jen pracujete do noci, (abyste např. nezklamali čtenáře, kteří se těší na další díl seriálu 😊) pak je druhá večeře nepostradatelná součást jídelníčku. Poslední jídlo byste si měli dát 2 hodiny před spaním.

Tak jsme to zvládli a projedli jsme se spolu úspěšně až na konec dne. Může se to jevit jako paradox, ale mnoho i morbidně obézních lidí ve skutečnosti trpí podvýživou, protože nejedí, ale ďobou, popř. jedna dieta střídá druhou apod. Takováto těla pak na nedostatek výživy reagují zdravotními problémy a pokud nedojde k nápravě, bohužel to končí špatně. Jídlo je pro život nutností. To, jakou potravu přijmeme se logicky promítne do našeho zdraví a tedy i krásy. Už minule jsme vás seznámili s jídlem, které pro naše tělo udělá víc než jen zasytí. Když k tomu přidáte podporu spalování jako zelený čaj nebo kávu v pitném režimu a dáte šanci pravidelnému režimu, výsledky vás překvapí. Spousta lidí hubne samovolně už při zavedení pravidelného přísunu jídla v kombinaci s vynecháním sladkých nápojů a přislazování. Tak co? Projíte se s námi k vysněné postavě?

Pokud toužíte po ještě konkrétnějších tipech, prozradíme vám, že pro vás již pilně připravujeme receptář s našimi nejoblíbenějšími pokrmy, které prospívají zdraví a kráse. Máte se na co těšit!!!

***SPALUJÍCÍ TIANDE TIP NA ZÁVĚR!

Funkční komplex Pjaoljan

  • obsahuje extrakt ze zeleného čaje, který podpoří spalování a další účinné látky, které budou chránit vaši pokožku, vlasy a nehty.
  • PJAOLJAN znamená v překladu z čínštiny „kráska“, a tou chceme být všechny 😊

Pokud jste dočetli až sem a náš článek vás alespoň dobře pobavil, máme pro vás poslední úžasnou zprávu – i tím jsme přispěli k vašemu plochému bříšku.

1 minutou smíchu spálíte až 40 kalorií!!! 😊😊😊

A pokud vás zajímá, jak je to vlastně s tím pohybem a výdejem kalorií, nenechte si ujít další díl, který najdete na našem webu už za týden.

V edici Získej ploché bříško najdete také:

1. Proč to vypadá jako věda?

2. díl Kuchyň jako startovací dráha

4. díl Život je pohyb

5. díl Cvičení se vzduchem v hlavní roli

6. díl Harmonickou cestou... 

7. díl Zadáno pro ženy

8. díl Pomocníci

9. díl Když je Měsíc na vaší straně

Ochrana osobních údajů © 2020 tian-de.cz